Автомобільне освітлення
 
Компанія OSRAM виграє нагороду для постачальників TEMOT International Supplier Award 2016

Компанія OSRAM виграє нагороду для постачальників TEMOT International Supplier Award 2016

30.06.2017

Підрозділ збуту спеціального освітлювального обладнання компанії OSRAM був відзначений у категорії «Продаж і маркетинг» на конференції акціонерів і постачальників закупівельного союзу TЕМОТ у Барселоні.

TEMOT International — це один із найбільших міжнародних закупівельних союзів на міжнародному ринку автомобільної продукції. Під час щорічної конференції постачальників у 2017 році в Барселоні закупівельний союз TEMOT International відзначив нагородами в різних категоріях найкращих постачальників у 2016 році. Нагороду в категорії «Продаж і маркетинг 2016» вручили представникам підрозділу спеціалізованого освітлювального обладнання компанії OSRAM.

Приблизно 400 фахівців, акціонерів і постачальників з усього світу зустрілися в Барселоні на щорічній конференції закупівельного союзу TEMOT International. Під час конференції відбулася церемонія вручення нагород. Найкращих постачальників було відзначено нагородами в п'яті категоріях: «Глобальний постачальник», «Продаж і маркетинг», «Комерційні автомобілі», «Постачальник року» і «Найбільш цінний партнер». Переможців визначали акціонери TEMOT International за результатами діяльності всіх постачальників TEMOT International протягом 12 місяців 2016 року. Підрозділ спеціалізованого освітлювального обладнання компанії OSRAM отримав нагороду за свої досягнення в категорії «Продаж і маркетинг 2016». Нагороду було вручено команді OSRAM у такому складі: Тер'є Невіґ (Terje Noevig) (керівник, вторинний авторинок), Патрік Віґлінґгаус (Patrick Wiglinghaus) (директор із продажів, AM EU NW, IBERIA, IONIA), Ніколай Дянов (керівник східноєвропейського кластеру) і Алла Мунтян (менеджер із розвитку бізнесу, NEOLUX).

Діяльність компанії OSRAM отримала визнання TEMOT International із двох причин: По-перше, за спільну стратегію для торговельних марок OSRAM і NEOLUX. «Дві торговельні марки, одна команда – безмежні можливості!» Під час особистої зустрічі один із акціонерів закупівельного союзу TEMOT зауважив: «Як клієнти компанії OSRAM, ми хочемо мати кращий підхід і кращі послуги, і ваша стратегія двох торговельних марок має для нас очевидні переваги». По-друге, через урахування регіональних особливостей у своїй діяльності, як додав акціонер ТЕМОТ: «Є регіони зі значними досягненнями в реалізації оригінальної продукції і проведенні рекламних заходів, необхідних для акціонерів для обох торговельних марок, OSRAM і NEOLUX». Для компанії OSRAM ця визначна нагорода стала визнанням важкої праці, як зазначив Тер'є Невіґ: «Ця нагорода — велика честь для нас, що мотивує нашу команду ще наполегливіше працювати над наданням послуг нашим клієнтам».